& Jönköpings MK

i samarbete.

Jönköpings MK har nu ett konto hos Swedol som medlemmar, funktionärer, vänner och bekanta kan handla på.

Man får då 10% rabatt på inköpet och ytterligare 5% av inköpspriset går till Jönköpings MK. De pengar klubben får går oavkortat till en ”Eventkassa” som medlemmar och funktionärer gör något roligt med.

Skriv ut kortet med kundnumret här eller ta ett kort när du är på banan så är det bara att visa upp det i kassan när du handlar kontant hos Swedol.

Upptäck Swedols breda sortiment. Städartiklar, maskiner, verktyg, kläder, oljor, färg, elektronik m.m. Swedol säljer nu också bilreservdelar. Det mesta finns på deras hemsida men bilreservdelar beställer du i butiken. Det är inte mycket man behöver förutom livsmedel som inte går att hitta i butiken. Du kommer också att upptäcka att man på många områden har konkurrenskraftiga priser.

Går du dessutom med i kundklubben (fyll i blankett i butiken) så får du fler erbjudanden och inbjudningar till event i butiken.

Går du i planerna att köpa någon ny maskin ska du inte missa Swedoldagen 20/5 då det är kanonpris på många märken.